Dąbrowska Beata Anna
Sortowanie
Źródło opisu
Legimi
(2)
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
E-booki
(2)
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Biblioteka ul. Dąbrowskiego 20
(1)
Filia w Ślesinie
(1)
Autor
Sekuła Aleksandra
(2478)
Kozioł Paweł
(2013)
Bekker Alfred
(1670)
Vandenberg Patricia
(1164)
Kotwica Wojciech
(794)
Dąbrowska Beata Anna
(-)
Kowalska Dorota
(672)
Doyle Arthur Conan
(643)
Wallace Edgar
(584)
Konopnicka Maria
(538)
Kochanowski Jan
(534)
Shakespeare William
(502)
Cartland Barbara
(493)
Dickens Charles
(446)
Buchner Friederike von
(438)
Maybach Viola
(434)
Hackett Pete
(432)
Waidacher Toni
(423)
Verne Jules
(391)
Twain Mark
(365)
Poe Edgar Allan
(362)
May Karl
(345)
Sienkiewicz Henryk
(344)
Kraszewski Józef Ignacy
(326)
Krzyżanowski Julian
(309)
Otwinowska Barbara
(309)
Orzeszkowa Eliza
(308)
London Jack
(298)
Mickiewicz Adam
(294)
Boy-Żeleński Tadeusz
(289)
Leśmian Bolesław
(289)
Słowacki Juliusz
(288)
Dönges Günter
(286)
Montgomery Lucy Maud
(286)
Mahr Kurt
(284)
Darlton Clark
(280)
Ewers H.G
(278)
Krasicki Ignacy
(265)
Vega Lope de
(265)
Barca Pedro Calderón de la
(264)
Донцова Дарья
(264)
Trzeciak Weronika
(262)
Kühnemann Andreas
(258)
Francis H.G
(240)
Conrad Joseph
(237)
Austen Jane
(233)
May Karol
(232)
Vlcek Ernst
(231)
Prus Bolesław
(230)
Barner G.F
(229)
Autores Varios
(228)
Andersen Hans Christian
(226)
Chávez José Pérez
(222)
Ellmer Arndt
(221)
Stevenson Robert Louis
(218)
Balzac Honoré de
(217)
Oppenheim E. Phillips
(215)
Palmer Roy
(215)
Kipling Rudyard
(212)
Wells H. G
(212)
Voltz William
(211)
Goethe Johann Wolfgang von
(209)
Howard Robert E
(203)
King Stephen
(202)
Goliński Zbigniew
(201)
Hałas Jacek "Stranger"
(201)
Bazán Emilia Pardo
(200)
Baczyński Krzysztof Kamil
(199)
Dug Katarzyna
(198)
Mark William
(195)
Czechowicz Józef
(189)
Żeromski Stefan
(187)
Hoffmann Horst
(186)
Alcott Louisa May
(185)
Kneifel Hans
(183)
Brand Max
(178)
Wilde Oscar
(177)
Калинина Дарья
(175)
Verne Juliusz
(173)
Кир Булычев
(171)
Baudelaire Charles
(168)
Woolf Virginia
(165)
Kayser-Darius Nina
(164)
Jachowicz Stanisław
(163)
Александрова Наталья
(163)
McMason Fred
(162)
Haensel Hubert
(159)
Praca zbiorowa
(158)
Rawinis Marian Piotr
(158)
Колычев Владимир
(158)
Головачёв Василий
(154)
Collins Wilkie
(151)
Courths-Mahler Hedwig
(145)
Scott Walter
(145)
Leblanc Maurice
(144)
Przerwa-Tetmajer Kazimierz
(143)
Zarawska Patrycja
(143)
Fischer Marie Louise
(141)
Grey Zane
(141)
Lange Antoni
(141)
Cooper James Fenimore
(139)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Dieta owocowo-warzywna
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Dieta dr Ewy Dąbrowskiej w nowej odsłonie – wersji płynnej! Soki, koktajle, zupy są nieodłącznym elementem twojego menu? Niezastąpiona dieta dr Ewy Dąbrowskiej powraca w postaci płynnej! To wyjątkowo prosta i skuteczna metoda postu, która pomaga oczyścić organizm i wzmocnić jego odporność. W ciągu kilku minut możesz przygotować pełnowartościowy i sycący posiłek. Potrzebujesz jedynie świeżych warzyw, owoców i blendera lub wyciskarki. Nowa wersja diety to pełnowartościowa forma postu wykorzystująca te same składniki i założenia co dieta warzywno-owocowa. Jej dzienny jadłospis nie przekracza 800 kcal. Wyciśnij z tej książki zdrową dawkę wiedzy, praktyki i witamin! W książce znajdziesz: specjalny rozdział dr Ewy Dąbrowskiej poświęcony odporności i sposobom radzenia sobie z wirusami 100 nowych przepisów na smaczne, szybkie i wzmacniające odporność zupy, soki, musy, desery i koktajle praktyczne porady, przykładowy jadłospis teksty motywacyjne z miejscem na notatki pomysły na wykorzystanie diety płynnej w życiu codziennym
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka ul. Dąbrowskiego 20
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Filia w Ślesinie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
E-book
W koszyku
Forma i typ
Smakuj zdrowie każdego dnia! Z kultową dietą warzywno-owocową dr Ewy Dąbrowskiej odkryjesz życiodajną moc smacznych potraw, odbudujesz dobrą kondycję Twojego organizmu, poprawisz wygląd swojej skóry, zwalczysz uczucie zmęczenia, ograniczysz infekcje i zwiększysz odporność. Jedzenie, które spożywasz na co dzień, może być najlepszym i jedynym lekarstwem, jakiego potrzebujesz. W tej książce znajdziesz smaczne przepisy diety warzywno-owocowej. Pokochaj warzywa, zioła, przyprawy, kiszonki. Przejmij kontrolę nad swoim zdrowiem. Naucz się dbać o jakość, a nie o ilość jedzenia. Poznawaj nowe smaki i wybieraj spośród mnóstwa pomysłów na rewolucyjne potrawy! Autorką książki Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej®. Przepisy jest moja wspaniała synowa Beata. Ma ona nieprzeciętny dar - z łatwością tworzy ciekawe kompozycje potraw, które spełniają kryteria diety warzywno-owocowej. Z radością polecam tę książkę.dr Ewa Dąbrowska
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
E-book
W koszyku
Forma i typ
Zdrowie zakręcone w słoikach Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowskąto kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Dlatego fermentowana żywność jest wyjątkowo zdrowa. Jeśli nie masz piwnicy lub chłodnego miejsca – nie martw się. Wcale nie potrzebujesz ogromnych beczek czy słoików. Z tym poradnikiem kiszenie jest naprawdę proste! W książce znajdziesz: – porady, jakie produkty wybrać do kiszenia, w czym najlepiej kisić, – przepisy na fermentowane dania: kiszone warzywa, kimchi, kombuchę, zakwas z buraków, chleb na zakwasie, – wskazówki, jak wykorzystać kiszone produkty w poście i diecie dr Ewy Dąbrowskiej, – porady, jak zrobić domowe mleko kwaszone, kefir, jogurt czy jajka peklowane, – inspirujące, nietypowe przepisy na warzywa i owoce: kapustę kiszoną z imbirem i marchewką, kiszone jabłka i cytryny, kiszone rzodkiewki i kiszony ananas, – sposoby na wykorzystanie fermentowanych produktów w kuchni w zbilansowanych przepisach. Dla miłośników koncepcji żywienia dr Ewy Dąbrowskiej do przepisów dodane są cenne informacje, na jakim etapie postu lub diety można wykorzystać fermentowany produkt. W TYM ROKU ZATROSZCZ SIĘ O SWOJE ZDROWIE I POSTAW NA KISZONKI! W książce o swoich pasjach i manufakturach opowiadają również: Barbara Piątkiewicz z Pracowni Wypieków Chleba. Moje Wypieki, Magdalena Witkiewicz – pisarka, autorka m.in. Jeszcze się kiedyś spotkamy, Czereśnie zawsze muszą być dwie, Mikołaj Bator z Zakwasowni oraz Marek Brunka z Regionalnego Centrum Mikroorganizmów Brunka Natural.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej